Посещение на делегация от КНР във ВВМУ

Please try entering https://graph.facebook.com/916795675009180/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

На 30.05.2015 г.  ВВМУ „Н.Й.Вапцаров“ посрещна високопоставени гости от Китайската народна република. Членове на делегацията бяха Генералния директор на административния комитет на Qingdao Qiangwan Free Trade Port Area и партиен секретар  г-н Wang, директорите на комитета г-н Hu и г-н Liu, както и представители на държавната инвестиционна компания – г-н Zhang, г-н Li и г-н Xu. Посещението във ВВМУ „Н.Й.Вапцаров“ е планирано след среща в Министерството на отбраната гр. София. Едната цел  на делегацията е да се запознаят с възможността за бизнес инвестиции в България, в рамките на новата стратегия на китайското правителство за разширяване на сътрудничеството и инвестициите извън Китай по древния път на коприната./България е една от държавите намиращи се по този път/.

Посещението във ВВМУ „Н.Й.Вапцаров“ е с цел проучване на  възможността  за разработване на съвместни учебни програми, обмен на студенти и преподаватели, което да положи основите на едно дългосрочно сътрудничество. Гостите разгледаха тренажорите в катедри Корабни силови уредби, Експлоатация на флота и пристанищата и Корабоводене. Запознати бяха с различните специалности, международните  контакти и възможности за развитие на кадрите завършили морско училище из целия свят.

 

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.
Публикувано в категория Новини