Започна Ориентационен курс по обща политика за сигурност и отбрана на Европейския съюз

Please try entering https://graph.facebook.com/911986188823462/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Днес, 25 май 2015г. във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” беше официално открит „Ориентационен курс по обща политика за сигурност и отбрана на Европейския съюз“, организиран от Дипломатическия институт при МВнР съвместно с Европейския колеж за сигурност и отбрана.
Мероприятието беше открито от г-жа Таня Михайлова – директор на Дипломатическия институт при МВнР на Р България. Тя приветства с добре дошли младите дипломати от Германия, Дания, Естония, Испания, Италия, Словакия и Холандия.
В първия ден презентации изнесоха г-н Марио Мормо – от Европейския колеж по сигурност и отбрана в Брюксел, г-н Йордан Първанов от Министерство на външните работи на България, д-р Валентин Катранджиев – гл. експерт в Дипломатическия институт и доц. Данчо Дойчев от Военна академия „Г. С. Раковски“.
Направленията които ще се дискутират по време на обучението касаят средата за сигурност в Черноморския регион, новите предизвикателства, рискове и заплахи, конфликта в Украйна, бежанските проблеми и други.

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Публикувано в категория Новини