Две награди “Варна” за 2015г. в сферата на културата, науката и образованието за ВВМУ

Please try entering https://graph.facebook.com/910508968971184/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Днес 21 май 2015г., в навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост по традиция на тържествена церемония в зала „Пленарна” на община Варна бяха връчени награди „Варна” за 2015г. в сферата на културата, науката и образованието. За поредна година Висшето военноморско училище получава две награди.

Колективна награда в областта на обществените науки беше връчена на научен колектив с ръководител капитан I ранг, доц. д-р Калин Калинов – заместник началник по научната и учебна част на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” – за разработване на проект „Възможности за развитие на системата за морско образование”.

В областта технически науки колективна награда получи научен колектив с ръководител доц. д-р Пейчо Калоянчев – ръководител на Военноморския изследователски център и центъра за трансфер на морски технологии към ВВМУ„Н. Й. Вапцаров” – за изпълнение на проекто – конструкторска разработка „Полигон за практическо обучение по борба с корабните пожари”.

Призове бяха раздадени в общо 33 категории.

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Публикувано в категория Новини